Om os

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information?
Kontakt gerne en af de relevante personer her på siden, direkte.

Tæt dialog

Ønsker og behov kan variere, og derfor indgår vi altid i en tæt, indledende dialog med dig omkring netop dit projekt. På den måde undgår vi misforståelser og kan nå bedst muligt i mål med den skræddersyede løsning. Du kan altid føle dig tryg ved at overlade opgaven til os. Vi holder dig opdateret gennem hele forløbet.

Fokus på kvalitet og service

Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service, når vi er gået i gang. Vi følger enhver opgave 100% til dørs, og vi går meget op i at overholde alle aftaler – fra pris til deadline.

Når du vælger os som samarbejdspartner, kan du også regne med, at arbejdet bliver udført af kompetente medarbejdere. Vi gør alt for at sørge for, at du får en god oplevelse.

Work4s

Danmark

Dennis Olsen
Managing Director, – Sales
Tel: +45 27 60 56 60
Email: deno@work4s.dk

Brian Olsen
Project Manager
Tel: +45 40 22 56 60
Email: bro@work4s.dk

Rikke Thomsen
HR,- Administration
Tel: +45 31 38 51 73
Email: rith@work4s.dk

Lone Salbo Olsen
Assistant
Email: los@work4s.dk

Henrik Thygesen
Senior Consultant
Tel: +45 31 75 79 31
Email: hent@work4s.dk

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 53 66 68 00, eller send en mail til Info@work4s.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.